Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



//FadzilahSazali
D'Owner!



Entries About Linkies Stuff

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Do follow and like my facebook page! Be nice here ^^ Gomawoyo!



Like!



Jom Sembang!



Credits!

Template: Nurul AtiQah
Edited By: Fadzilah Sazali
Others:   






Instagram

Tutorial: Custom SCM Music Player


Hai, annyeong! Tutorial blog kali ni ila nak ajar macam mana nak custom made SCM player jadi lebih cute dan menarik! Contoh macam ila tengah guna sekarang. Lets get started!

First pergi sini . *Click setiap gambar untuk tubesaran :)


Pilih custom SCM player yang korang minat then click choose. Next akan keluar macam ni


Click next tu ^^ Lepastu akan keluar macam ni


URL untuk lagu korang boleh copy paste dari youtube. Just pilih lagu apa yang korang suka dekat youtube. Copy paste link youtube kat sini. Banyak mana lagu pon tak kesah. Then click next!



After korang click done, copy code tu utk blog korang. Selamat mencuba! If anything nak tanya just tinggalkan comment korang di cbox ila kat tepi ni. Love u :3


Fadzilah Sazali