Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



//FadzilahSazali
D'Owner!



Entries About Linkies Stuff

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Do follow and like my facebook page! Be nice here ^^ Gomawoyo!



Like!



Jom Sembang!



Credits!

Template: Nurul AtiQah
Edited By: Fadzilah Sazali
Others:   






Instagram

Tanda-Tanda Lelaki Demam Rindu



assalamualikum.. hari ni iela nak share tanda-tanda lelaki bila demam rindu. biasanya gurlz akan mempamerkan riak bila mereka rindu pada lelaki. tapi lelaki juga ada rasa rindu kat seseorang tapi dia pendam. apakah tanda-tanda lelaki sedang rindu??

1. bila lelaki rindu, mereka akan menghabiskan masa bersama korang.

2. dia mudah jelez even kedudukan dia sebagai "boyfriend" tak tergugat sebenarnya.

3. bila rindu, lelaki kadang-kadang mudah marah sebab tak sanggup tahan pedih merindu. konon

4. bila rindu, lelaki mudah sangat touching and anggap diri mereka diabaikan padahal korang sibuk dengan kerja harian. balas text lambat sikit nak majok. eh, korang banyak kerja la nak buat kat rumah ni. bukannya tak reply langsong kan??

5. dia akan stalk semua. dari gambar, facebook sampai ke twitter. da stalk banyak kali pon still tak lekang jugak mata dok tercongok depan lappy/fon semata-mata nak stalk korang.

sebenarnya lelaki dan perempuan sama je. bila hati antara dua bertaut, pasti rasa sayang tak dapt diluah and rindu tak dapat dibendung bila berjauhan. kebaikan apabila merindu ia akan menambahkan rasa sayang dan cinta dalam hati. pasangan juga akan menghargai tiap detik apabila bersama kerana ingin melepaskan rindu yang terpendam dalam hati.

sumber : www.blogammar.com edit by me

iela wookie