Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



//FadzilahSazali
D'Owner!



Entries About Linkies Stuff

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Do follow and like my facebook page! Be nice here ^^ Gomawoyo!



Like!



Jom Sembang!



Credits!

Template: Nurul AtiQah
Edited By: Fadzilah Sazali
Others:   






Instagram

macam mana nak tahu lelaki tu suka korang?


macam mana nak tahu that guy seriously suka kat korang?

1. dia akan call korang everynight without reasons.

2. dia tahu apa yang korang suka.

3. dia surely risau bila korang tengah sakit.

4. dia akan text korang all day long untuk borak benda-benda merapu.

5. dia pasti kenal kan korang kat kawan-kawan and family dia.

tapi..., kebanyakan lelaki adalah pelakon dan penipu kelas pertama. so, korang takkan tahu lelaki tu betul-betul suka kat korang or not. gud luck!


iela wookie