Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



//FadzilahSazali
D'Owner!



Entries About Linkies Stuff

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Do follow and like my facebook page! Be nice here ^^ Gomawoyo!



Like!



Jom Sembang!



Credits!

Template: Nurul AtiQah
Edited By: Fadzilah Sazali
Others:   






Instagram

Tips Rajin Berkerja Bila Takda Kerja



Assalamualaikum readers sesayang ila semua >.<

ila dah tak banyak update blog and dah lama gila tak post. rasa pelik dan janggal ni. haha :D padahal takda siapa pon nak baca kaaaaaannnnnnnn. 

ila selalunya rajin post apa yang ila dah baca and bila ila rasa nak share, ila akan share sini. pastu ila credit blog atau website entry tu. sekarang ni bila laptop sendiri pon dah takdak (masa study industrial design dulu, habis jahanam laptop hambe motherboard apa board rosak) and now bekerja as a playground designer local supplier taman permainan kat malaysia ni *designer tahik kucing* XD but im still proud *muke bangga* hahaha

tapi hari ni pahal pulak tetibe nak update post kan.. dah tu merapu apa pulak. actually ila bosan uols. kat office tak banyak kerja awal awal tahun. tender pon tak masuk. lagi pulak semua da start cuti CNY makin malaih laaa.. jadi patung cendana depan pc ni kau ghase? time ni la ila rasa nak acah acah rajin busy typing depan pc office ala ala buat ada kerja la katakan. diam tau!

so... cerita punya panjang ila sebenarnya nak share TIPS RAJIN BERKERJA BILA TAKDA KERJA. tajuk entry takda kena mengena pon. cuma lebih kurang lah kan. bila hang takdak kerja kat office tu tapi bos pulak ada, hang bajet bajet busy la macam ceq dok typing typing tekan keyboard sekarang ni. acah acah jeee. lagi satu nak buat masa tu cepat jalan. bila dok online insta ke twitter je lambat gila wey jam tu bergerak. so ila ambik tips yang berguna ni *tips sendiri*

fyi nak follow pon okey tak follow lagi baguih. betul kan? *jangan follow saya*

tips yang berguna ni hanya untuk orang orang yang malas macam saya dan anda. Hang buat la apa yang patut kat office tu bila takda kerja. apaaa laaa

terima kasih sudi membaca coretan sang ila yang gila. lap u muah ;3

Fadzilah Sazali