Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



//FadzilahSazali
D'Owner!



Entries About Linkies Stuff

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Do follow and like my facebook page! Be nice here ^^ Gomawoyo!



Like!



Jom Sembang!



Credits!

Template: Nurul AtiQah
Edited By: Fadzilah Sazali
Others:   






Instagram

10 Tips Memikat Hati Lelaki



still gagal mencari cinta dan boyfriend?? macam iela ni.. eh? 
iela nak share sikit tips pikat lelaki bagi korang2 yang single mingle nii.. hihi

1. always smile and jangan SOMBONG bila bercakap dengan lelaki. 
2. pandai masak adalah salah satu sebab paling utama lelaki mudah terpikat kat kita :D bagi yang tak pandai tu boleh start belajar dari sekarang! hehe
3. berperwatakan menarik mampu menarik minat diorang. just be yourself. jangan jadi orang lain.
4. be honest dan sentiasa merendah diri. 
5. lakukan apa yang dia suka and jangan sesekali buat apa yang dia tak suka!
6. mempunyai bentuk badan yang menarik? terpulang pada individu. (ni copy paste from other website taw. iela just edit sikit :))
7. mempunyai tingkah laku yang baik dan lemah lembut. 
8. pandai dalam memainkan perwatakan seorang WANITA bila korang bersama dengan lelaki yang korang minat. 
9. jaga pemakaian korang. seksi atau tak terpulang pada lelaki yang korang minat tu.. 
10. jangan terlalu mengongkong. 


iela wookie