Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



//FadzilahSazali
D'Owner!



Entries About Linkies Stuff

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Do follow and like my facebook page! Be nice here ^^ Gomawoyo!



Like!



Jom Sembang!



Credits!

Template: Nurul AtiQah
Edited By: Fadzilah Sazali
Others:   






Instagram

tukar cursor desktop jadi lebih best!


annyeong! hai u ollz ^^ iela nak tunjuk kan cara nak tukar cursor desktop korang jadi lebih best, cantik and comel! iela taw ada yang dah taw. tapi ada yang belum taw lagi kan? so, kepada yang tak taw, jom cuba! :)


cursor yang biasa korang guna mesti yang macam atas ni kan.. lebih kurang la

so, iela nak gantikan yang macam ni : 


itu yang iela guna kat blog. hihi. korang boleh pilih mana2 yang awesome kat SINI :)
lepas korang dah pilih, klik download macam kat bawah ni : 

klik untuk tumbesaran ^^
lepas dah siap download, right klik kat desktop and pilih personalize. 
then pilih mouse pointers. 



klik step by step and lihat hasil nye! senang kan.. 
selamat mencuba! 

iela wookie