Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



//FadzilahSazali
D'Owner!



Entries About Linkies Stuff

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Do follow and like my facebook page! Be nice here ^^ Gomawoyo!



Like!



Jom Sembang!



Credits!

Template: Nurul AtiQah
Edited By: Fadzilah Sazali
Others:   






Instagram

10 jenis lelaki yang DANGEROUS



tips untuk perempuan. kene hati-hati dengan lelaki macam ni.

1. lelaki yang always said "abang memang sayang kat ayang, tapi abang belum bersedia untuk hubungan yang serius" amboiiiii.. dah 3 tahun berkepit sana sini, still belum bersedia ke?? ha.. ni lelaki yang tarak betoi punya. diorang nak flirt je, padahal korang belum ada dalam kamus hidup diorang.

2. lelaki yang call sms ikot suka hati diorang je.. eh ikot suka hati diorang je nak jumpa kita, nak call kita, bila kita perlukan dia bayang pon tak nampak.

3. lelaki yang suka ajak dating, tapi bukan dating pon. paham tak ayat tu?? ala, korang tak pernah ke pergi dinner berdue? jejalan berdua, tengok sunset berdua? kalau orang lain tengok sure ingat korang couple. padahal lelaki tak pikir pon tu dating. kepada perempuan, jangan keluar ke hulu ke hilir dengan lelaki sangat. jatuh saham nanti babe.

4. lelaki yang dah ada awek, tapi selalu call sms nak jumpa korang. oooo ni lelaki yang paling bahaya, tapi malangnya paling banyak di malaya. lelaki jenis ni dah ada awek, tapi perempuan lain jugak dia nak bermesra. bila kantoi dengan awek, diorang cakap korang kawan je. takkan nak berkawan tak boleh?? amboii.. kalau tiap malam call time awek not around, mula la naik tocang. lelaki jenis ni ternyata buaya tembaga tak laku.

5. lelaki yang pikir apa yang diorang buat semua betul. aduhai, apa yang kita buat semua salah. dia je yang betul. diorang ni jenis penting diri sendiri dan dan takkan pikir perasaan orang sekeliling termasuklah korang.

6. lelaki yang always blurr. contoh, lelaki yang tak paham kehendak perempuan. even korang cakap terus terang pon dia ingat benda tu remeh temeh je. ambil ringan perasaan kita.

7. lelaki yang tak tahu kehendak sendiri. kalau lah diorang tak reti nak paham kehendak sendiri. korang ingat diorang boleh paham korang?

8. lelaki yang selalu kacau korang, walaupon korang tu tengah busy menyelamatkan dunia. lelaki suka sangat nak berkepit dengan korang. tak kira lah korang kerja ke apa ke. sikit sikit call sms, nak jumpa. mula mula korang rasa ok. tak lama nanti korang sure tak tahan. rimas and lemas.

9. lelaki yang suka kutuk lelaki lain, dengan harapan korang tak dekat dengan lelaki yang dikutuk. sah sah lelaki tu kuat jeles dan jangan terkejut, diorang ni jenis yang mengada ngada.

10. lelaki yang tak dapat memberi layanan yang betul kepada seorang perempuan. apa lagi korang harap? buat sakit jiwa je. nampak sangat lelaki ni jenis yang susah nak bahagia kan korang.


sumber : www.blogammar.com edit by me

  
iela wookie