Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



//FadzilahSazali
D'Owner!



Entries About Linkies Stuff

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Do follow and like my facebook page! Be nice here ^^ Gomawoyo!



Like!



Jom Sembang!



Credits!

Template: Nurul AtiQah
Edited By: Fadzilah Sazali
Others:   






Instagram

my new life



da lame ta update blog ni rasenye. klu ad pon iela ta penah post new life iela kat kolej ni kan? da nak msok sem 2 bru la nak story2 kat sini. pon boleh ^^

kolej Tun Hamzah
wah!! kolej baru sih. batak nye lah. yg tak best nye 2 org je dalam satu bilik. dapat pulak roomate dudok melake an.. amboi, tiap minggu kaw balik. lonely je setiap minggu. tak pe.. memang dah biase dah hidop lonely ni. kan eyza? haha. gurau je ^^ tapi nsib baik la membe2 IDE ni bilik sebelah nan depan2 je. sonang nak wat kerje sesme. budak perempuan IDE? 6 orang jew.. haha XD ni la first time berkawan nan lelaki yg lebih ramai then pompuan. tapi, dyorang memang best! 

roomate
munirah, farah, eta

me and eta. 2 orang puteri class 1B

berbuke puase with them, 1B
sparuh class jeww

RUN IDE ^^v

munirah, eta, farah, fifa

bermalam di rumah cik mun

mandi tepung nan telur!
happy birthday fifa ^^

rehat2 jap kat pantai IDE. hoho :O

bengkel IDE
saya curi gambar mereka ni kat fb. maaf kan saya~

iela wookie