Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



//FadzilahSazali
D'Owner!



Entries About Linkies Stuff

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Do follow and like my facebook page! Be nice here ^^ Gomawoyo!



Like!



Jom Sembang!



Credits!

Template: Nurul AtiQah
Edited By: Fadzilah Sazali
Others:   






Instagram

ceritera kedai makan


bosan lah ... 
tgah rajin nak update blog, tpi ta taw nak citer ap.
so, iela citer lah pasal kedai mkn yg iela pnah pegi
family iela memang rjin sgt mkn luar..
biase nyer ari sabtu ngn ahad my family joging at tmn bnting, so tiap pg tu srapan at luar jer lah
biase nyer, iela kuar mkn mlm. 
tnye jer iela, at bnting ni yg mne sedap, yg mne hampeh..
sume iela taw
tpi, bkn nk citer psl tu, 
nk citer psl ni hah..
ad stu kedai mkn at bnting, wktu tu nk mkn mlm
name kedai ta nak sebut lah, playan yg order2 tu, hmm.. ntah lah
dye ta nak berckp, jas amek order n blah cm tu jer..
ayh pesan kangkung belacan, tp yg sampai mangkuk ngn sambal belacan .
plik jgak, klu nk ksi sambal belacan ta kan lah nak bgi mangkuk bnyak2 skali.. 
ktowang tggu lah kangkung belacan, dah nak abes mkn ni, ta sampai gak ..
haih, byar btol..
then, ble pkir blik ap kene mngene mangkuk, sambal belacan ngn kangkung belacan ,
lebey kurang jer an ?
klu ta sure ap yg ktowng mnta, tnye lah.. 
ni ta, senyap sunyi jer... hmm, da ta pgi kdai tu dah ..
ckup skali, btw mskn nyer pon kurang sdap nak dbandning kn ngn stu kdai yg family iela slalu pegi ni..
ktowng dikire pelanggan tetap lah .. tuan kdai pon knl ngn ktowg.. ;D

stu lgi kdai, 
but my father jer lah yg penah msok ctu
lepas jer ayh iela blk dr men futsal, 
jas order air panas jer pon,
tp lambat yg amat..
kwn ayh tnye lah.. dik, asal lambat air nye smpai ni ?
maaf bang, gelas abis..
haha.. logik ta gelas abes but customer ciput jer..
nk brniage kne la pndai, 
dah tu yg smpai air suam suam jer, ta panas pon
cm msk air sparuh jln jer..

satu lgi kdai, 
agak femes.
bkn kt bnting, but dlm daerah klang
brtolak dr rmh petang, semate mate nk mkn mlm at sne..
ayh ta ske mkn jaoh2 sgt pon.. 
tpi owg len nk belanje an, trimelah..
smpai sne pon still terang lg
but, blk dlm kol 10 mlm ?
why ea ? huh, berejam jam kot tggu nk mkn.. 
perut dah ragam bape kali tah..
maklumlah, rmai sgt owg..
tp, not bad lah.. 
sedap gler kot..
tu yg rmai sgt owg tu..

iela wookie